Thursday, January 12, 2012

Bukan Merajuk Tapi Mahu Bersendiri

Assalamualaikum semua..

Dah lama tade entry baru kat blog nih.. bukan merajuk sbb tade projek hokey.. tapi buat masa skarang nih.. Kesihatanku kurang memuaskan sangat2..

Dah sebulan lebih rasanya aku tak bukak blog nih.. memang tak larat sangat nak menghadap komputer. Alhamdulillah, hari nih diberi kesempatan utk sihat sekejap.. jadi dapat la buka blog dan post entry sekeping..

Dalam simpanan aku, ada sekeping dua acuan baru.. tapi masih lagi terperosok dlm kotak. Sebabnya tak larat nak membancuh coklat utk di buat sample.. InsyaAllah akan ditayangkan sedikit masa lagi.. doakan la ek..

Ok lah.. kepala pun dah berdenyut2.. cau dulu la aihh.. Daaaaaa    melambaikan tangan








2 comments:

kpah k-poh said...

banyakkan rehat dik...

Chomel Choc said...

kpah k-poh : Time kasih kak.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...